42-godišnji Majk Holingvort (Mike Hollingworth) poljubio je svog sina Sonija (Sonnie), starog svega osam mjeseci, prije nego što je zaspao s malenim u naručju i nije se više probudio.

Majk je bio DJ, živio je sa djevojkom Holi Bridžvater (Hollie Bridgewater), 21-godišnjakinjom, i njihovim zajedničkim djetetom, malenim Sonijem u engleskom gradu Grimsby. Preminuo je u subotu mirno u snu, potvrdila je ožalošćena i utučena Holi. Tješi je jedino činjenica što je posljednja osoba koju je Majk zagrlio bio upravo Soni...

U videu, koji samo rijetkima na oči ne izmami suze, a kojeg je objavila Majkova familija, vidi se kako Soni ljubi fotografiju svog oca jutro nakon njegove smrti. Majk je bio poznat kao dobričina, svi su ga voljeli. Kao DJ Giddy bio je poznata osoba u noćnom životu svog grada.

- Gledala sam ga dok je ležao. Mislila sam da spava. A on je zapravo umirao meni pred očima, prisjetila se slomljena Holi i dodala:

- Soni je još tako malen i ranjiv. Majk neće biti na njegovom prvom rođendanu, na njegovom prvom Božiću. Sve je to tako grozno...

Naglasila je da Majka nikad neće zaboraviti, kao i da je Soni njegova kopija pa ju tako stalno podsjeća na njega.

Uzrok njegove smrti još uvijek nije poznat.

Mike Hollingworth 1