Poznato je da je softveri olakšavaju rad i čine ga zanimljivijim nebitno o kojem poslu je riječ. U današnjem užurbanom svijetu teško je ići u korak s vremenom i biti organizovan. Konstantni napredak tehnologije donosi promjene i u stomatološke ordinacije, međutim, većina tih ordinacija još uvijek ne koristi ili se nije susretala sa adekvatnim softverom koji bi im pomogao u vođenju posla.

Na vrata stiže MedicoSuite, aplikacija koja nudi sveobuhvatno rješenje za vođenje ordinacije. MedicoSuite je cloud bazirani softver pomoću kojeg možete pristupiti podacima o klijentima, zahvatima, osoblju te terminima na jednom mjestu, a uz sve to zaštićeni ste od gubitka podataka! Proizvod je kvalitetan, pristupačan i jednostavan za korištenje, a osoblju omogućava da veću količinu svoga vremena posveti pacijentima.

Brojne su pogodnosti koje nudi MedicoSuite, a neke od njih su predstavljene u nastavku:

Digitalna arhiva zapisa svih pacijenata - Od osnovnih podataka poput imena, prezimena, kontakt telefona do informacija o prvom ili posljednjem pregledu, listi obavljenih zahvata, potencijalnim alergijama ili sličnim personaliziranim bilješkama. Sa samo 3 klika moguće je pretražiti bazu svih pacijenata i pronaći tražene rezultate u sekundama.

Produktivnije zakazivanje termina - MedicoSuite nudi mogućnost dodavanja termina sa različitim kategorijama i oznakama što olakšava bržu pretragu. Pri zakazivanju termina birate vrijeme termina, možete odabrati pacijenta i doktora, te dodati naslov i opis.

Organizovaniji pregled kartona pacijenta - Svi obavljeni zahvati su na jednom mjestu, sa popratnim bilješkama, stanju plaćenih računa, prethodnim i budućim terminima. Također postoji mogućnost dodjeljivanja slika i sličnih dokumenata koji se mogu sortirati po preferencijama.

Pored MedicoSuite web aplikacije, svima je dostupna i mobilna aplikacija putem koje vaši pacijenti mogu ugovoriti termin bez poziva ili dolaska u ordinaciju. Vi i vaše osoblje može pristupiti sistemu sa bilo kojeg mjesta. Ukoliko morate da radite od kuće ili ste na putu, a potrebno vam je da provjerite karton vašeg pacijenta to možete učiniti koristeći vaš laptop, tablet ili mobitel bez ikakvih komplikacija.

Da je MedicoSuite sve navedeno i još mnogo toga možete se uvjeriti i sami! Na medicosuite.com nalaze se upute za registraciju i korištenje aplikacije. Registracija je besplatna i nudi Vam se 14 dana korištenja bez troškova. Iskoristite priliku i unaprijedite rad vaše ordinacije!

(DozaZdravlja.com/Promo)