Djevojka je bila slomljena kad su doktori rekli da se njen momak, koji je bio u komi nakon saobraćane nesreće, najverovatnije nikad neće sjetiti ko je ona.

Međutim, kad ss probudio iz kome, rekao joj je: 'Ne znam ko si, ne znam tvoje ime, ali znam da te volim'.

Nakon što je doživio tešku saobraćajnu nesreću i pretrpio povrede mozga, doktori su rekli da je malo vjerovatno da će Stewart (39) preživjeti. A ako preživi, pretpostavili su da je neće prepoznati. Svoju djevojku Chrissy Fryett. Iako su sve prognoze bile loše, Stewart je preživio, sjećanje mu se vratilo, a par je u braku i proslavili su rođenje njihovog djeteta.

U spomenutoj nesreći, Stewart je pretrpio povrede mozga i pluća, imao je slomljena rebra i povrede kičme. Nakon 10 dana u komi, probudio se i izjavio ljubav svojoj djevojci iako zapravo nije znao ko je ona. Chrissy je trebalo tri mjeseca da pomogne Stewartu da vrati pamćenje, a doktori su bili iznenađeni uspjehom.

- Plakala sam kad mi je izjavio ljubav. Iako smo se upoznali samo šest mjeseci ranije, zaljubili smo se. Bila sam odlučna, nisam htjela da ga izgubim... Ljubav mog života je izmicala. Prvih sedmica provodila sam vrijeme s njim pričajući mu o vremenu koje smo proveli zajedno. Prije nesreće planirali smo zajedničku budućnost, a ja sam se molila da se sjeti onoga što smo imali.

- Pričala sam mu o našem prvom sastanku, on bi se na tren sjetio, pa odmah zaboravio. Jednog dana sam donijela fotografije s vjenčanja na kojem smo bili i Stewart se počeo svega prisjećati. Kako mu se pamćenje vratilo, odlučio je zaprositi djevojku. 2012. godine su se vjenčali, a prošle godine dobili su sina Olivera.