Sorence Owiti Opiyo (20) namjerava otići na operaciju kako bi smanjili njegov spolni organ, koji je 10 puta veći nego kod prosječnog čovjeka.

Zbog rijetke bolesti, ovaj muškarac ne može imati spolne odnose, jer je njegov organ veličine bebe, piše Mirror.

Ovo je jedini ovakav slučaj zabilježen u Keniji, a zbog misteriozne bolesti muškarac nije u stanju voditi ljubav i imati djecu. 

Zbog veličine organa, koji mu visi do ispod koljena, Sorence (20) se morao ispisati i iz škole, jer su ga druga djeca ismijavala. On se svakodnevno bori s različitim problemima i pokušava shvatiti kako da normalno živi.

Sorenca je odgojila baka, nakon što je kao petegodišnjak ostao bez roditelja. S ovim stanjem se bori već 10 godina, a bolest se manifestira kao velika oteklina, zbog koje njegov spolni organ stalno raste.

Iako je bio podvrgnut operacija, koja je malo smanjila njegov organ, to mu nije pomoglo jer je spolovilo nastavilo rasti, te je i dalje deset puta veće od prosječnog.

Sorence kaže da trpi bolove, a teško mu je naći i prikladnu odjeću. Sada njegova porodica pokušava skupiti novac za operaciju, kako bi Sorencu omogućili normalan život.

Operacija priprema