Keli Ricci iz Kalifornije uspjela je u godinu dana smršati čak 38 kilograma nakon što ju je suprug izazvao da izbaci šećer i ugljikohidrate iz prehrane. On je izdržao samo pola mjeseca, a Keli se dijete pridržavala cijelu godinu i potpuno transformisala svoje tijelo.

Ova majka dvoje djece za Today je otkrila da je ključan bio trenutak u šestom mjesecu 2017. godine. Imala je 94 kilograma, a sedam mjeseci prije toga je rodila drugo dijete. Suprug je predložio izazov ko će duže uspjeti bez ugljikohidrata i šećera i ona ju je objeručke prihvatila.

- Podrška supruga mi je puno značila, posebno na početku kad smo mijenjali prehrambene navike. On je odustao, a ja sam nastavila provoditi ketogenu dijetu, prisjetila se Keli.

POVEZANO
Jennifer Ginley 1DJEVOJKA IMALA 120 KILOGRAMA: Smršala preko 60 kg da bi se udala! FOTO

Pomoću aplikacije je počela pratiti šta sve jede u danu, a kilogrami su se topili. Spala je na 56 kilograma. Danas tu težinu uspješno održava.

- Bila sam uvjerena da ću dio izgubljenih kilograma vratiti, ali s vremenom sam shvatila da sam snažnija nego što sam mislila, dodaje.

Dijeti pripisuje višak energije zbog kojeg se smatra boljom majkom.

- Sada se mogu duže igrati sa šestogodišnjom kćerkom Olivijom i dvogodišnjim sinom Harrisonom. Nisam više toliko nesigurna u vlastito tijelo i živim jer nisam tjeskobna zbog vlastitog izgleda. Puno puta u životu sam pokušavala smršati, ali uspjela sam tek sada. Ne znam zašto, vjerovatno sam ovoga puta bila spremna, smatra.

Tvrdi da se na keto dijeti osjeća sito i rijetko poseže za grickalicama.

- Ponosna sam na svoj uspjeh. Ako razmišljate o keto dijeti, upamtite da je to potpuna promjena životnog stila i nije brzo rješenje, poručila je.

POVEZANO
Scandi SenseMAJKA (39) 5 DJECE SMISLILA NAJLAKŠU DIJETU NA SVIJETU: Imala 100 kila i za 10 mjeseci smršala 40 kg

(DozaZdravlja.com/Index.hr)