29-godišnja žena po imenu Lauren trudna je, nakon što nije poslušala savjete doktora, ali se i suočila s protivljenjem familije.

Foto: Ilustracija

Ova žena iz Manitobanske oblasti u Kanadi očekuje da dobije svoje prvo dijete u šestom mjesecu i smatra da će joj sretne vijesti o rođenju djeteta pomoći da nastavi sa svojim dosadašnjim stilom života, koji isključuje sastanke s muškarcima!?

POVEZANO
Samoa bazen 1FOTO: Je li ovo najljepši bazen na svijetu?

Ona ih, naime, ne želi, a na stranice medija ova trudnica je došla zbog nesvakidašnje situacije – ona je naime trudna, a nevina!

- Osjećam se sretnije sama i namjeravam ostati djevica do kraja života – izjavila je. Priznala je da je pokušala na Internetu pronaći nekoga, ali onda su je šokirale poruke koje je dobivala od muškaraca, a koje je ocijenila «odvratnim».

Treba reći da ova mlada žena od rođenja pati od bolesti koja se zove hipopituitarizam, a koju karakterište to da hipofiza ne proizvodi jedan ili više hormona. Zbog ovoga je ona ušla u pubertet mnogo kasnije i osjetila je probleme zbog toga što se razlikovala od svojih vršnjakinja.

Lauren priznaje da je odluka da se upusti u program vještačke oplodnje bila najteža u životu, a da doktori na početku nisu bili optimistični.

POVEZANO
ŠOK trudna zbog vakcineDJEVOJČICA (14) NIKAD NIJE IMALA SE*S Primila vakcinu! Ni mama, ni doktor nisu mogli vjerovati da...